Post by cormaparhonacs on Mar 8, 2022 20:49:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jelly Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jelly Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal minden ▞▞▞
▞▞▞ Jelly Defense 2022 version ▞▞▞
a hangvezérlés nulla
Előnyben részesítette az aluljáró toronyvédelmi házat: Sentinel 3. Da provare sicuramente
Nagyszerű játék!
Nem lehet telepíteni a frissítést
Túl nehéz
Félelmetes szórakozás!
Android 2.2.1 Custom ROM Splash képernyő betöltődik, fehérebben villog, majd vissza
Ez egy jó játék, de gyorsan megnehezül, különösen, ha tökéletes pontszámot akarsz elérni (nincs elveszett kristály). Ezenkívül az érmék felvétele szükségtelen bonyodalom, amely egy torony véletlen eladásához vagy fejlesztéséhez vezethet. Az is jó lenne, ha tudná, mi a következő hullám, mivel a tornyok nem csinálnak semmit frissítési módban.
Megvettem a játékot és valamiért nem engedi játszani...
Megvettem és fizettem érte, és nagyon szeretném úgy játszani, ahogy korábban játszottam vele, de nem szokott letölteni vagy telepíteni a galaxy lapomra, javítsd ki!!!
Az első nap szórakoztató, de aztán monoton lesz. Amikor először elkezdtem játszani, 5 csillagot adtam volna, de néhány nap után már unalmassá vált; nincs változatosság vagy ösztönzés a folytatásra. Szerintem nem érdemes fizetni, hacsak nem változtatnak rajta egy kicsit.
Kihívó és megkülönböztethető másoktól aranyos látványvilággal és szórakoztató zenével. Bár én jobban szeretem a Pixel ócska Monsters-t, ez számomra a második helyen áll
.
Túl gyorsan keményedik. A korlátozott tornyok korlátozott stratégiát jelentenek, és sajnos unalmas játékot eredményeznek. Kapsz egy piros tornyot, egy kék tornyot és egy tornyot, amely a pirosat és a kéket is eléri. Időnként választhat 1 extra tornyot, de ez csak 1 szintet bír ki. Ösztönzésnek kell lennie a játékra és az erősebbé válásra. Csak eltávolítottam.
Nem fut a Galaxy Nexusomon. Az akarat mértéke rögzítéskor
Javítsd ki, és 5 csillagot adnék
Tetszik ez a játék 😊
szeretem a játékot, de nem reagál az érintésemre
Jelly Defense Arkade bam
Remek, jól kivitelezett TD. Gyönyörű grafika, csodálatos filmzene. Valójában vicces és elbűvölő.
Adjon hozzá több szintet, vagy készítsen zselé védelmet 2. Köszönöm
Szeretem a stratégiai játékokat, de ez nem volt az én csésze teám. Túl sok művészi szar; nincs elég hangsúly a jó játékmenetre.
Hihetetlen, és a képernyő időnként lef*gy. Nem tudom, hogy ez az én telefonom vagy sem, de erősen kétlem. Különben szuper szórakoztató.
Minden idők kedvenc mobiljátéka. Nincsenek felajánlottak vagy szükségesek az alkalmazáson belüli vásárlások. Sok játék.
Szerintem remek játék, de nem egészen az én stílusom
Szép próbálkozás, de túl nehéz egy hétköznapi alkalmazáshoz mobiltelefonunkon. Ezt mindenképpen kerüld, hacsak nem élvezed a frusztrációt. A nagyszerű grafika és a ragyogó hangzás nem menti meg ezt a Tower Defense játéktól, amelyet nyugodtan figyelmen kívül hagyhatsz.
Học tiếng Đức từ đầu Giáo dục pji
Jól elkészített játék, mivel sima, de rendkívül unalmas egy TD-játékhoz.
A frissítés tönkretette a játékot. nem is látom!
A játék indításkor összeomlik... Még játszani sem tudod...
De vannak jobb toronyvédelmi játékok is. Google rá.Gyönyörű grafika, sima és szórakoztató játékmenet, összességében szép játék, de még a kezdeti szinteken is nagyon kemény.
A valaha volt legjobb toronyvédelmi játék. Vicces és menő.
Megvettem ezt a játékot, a játék nem települt a nem megfelelő csomag aláírás miatt, aztán amikor végre telepítettem egy teljes 48 óra elteltével, akkor bezárul, most nem az én telefonom van, ezért javítsd meg a játékodat, vagy térítsd vissza a pénzem
nagyon szórakoztató.
... egyedi hangulattal és nagyszerű zenével, de gyakran több, mint kihívást jelent. Ezért nagyra értékelném a nehézségi szint kiválasztását egy jövőbeli kiadásban.
Jelly Defense Аркадни zavt