Post by cormaparhonacs on Mar 8, 2022 21:07:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Vay!!!! Halfbrick'ten cevap bile beklemiyordum !!!!!!!!! Her şeyden önce çok mutluyum!!!!! Mesele şu ki, her gün meyveleri tek başına kesmek bu karantina olayında oynamak çok sıkıcı..... bazı ekstra mini oyunlar da tut ve telefonumda sık sık oynadığım tek oyundan şapka çıkartıyor... çocuklar harikasınız! !!!😃 Başka hiçbir oyunu sevmiyorum..... Ailemiz ve akrabalarımız da bu oyunu oynuyor...sadece biraz daha fazla oyun..meyve kesme her zaman ....😍😍😍
Fruit Ninja® Παιχνίδια arcade pms
Bu oyun ilk popüler hale geldiğinden ve insanlar tarafından tanındığından beri çok yol kat etti Bu oyunu herkese tavsiye ederim, bu oyunun geleceğini dört gözle bekliyorum, iyi çalışmaya devam edin.
Şimdiye kadarki en kötü oyun çünkü oyunu açarsanız bir açılır pencere gösterecek ve oynayamayız bu oyunu indirmeyin ağınızı veya WiFi'nizi boşa harcar 😠 en büyük dolandırıcılık
Hiç güzel değil canım canlanıyor
Birtek oyun acılmıyorum.baksana herkes memnun.ben oyuna giremiyorum.bir telefoncuyq gitmiyorum bende.
Oynayamadım bile, internete bağlı olduğumu bildiğim halde internet yok denmeye devam etti ve uygulamayı yeniden başlatıp yeniden yüklememe rağmen hiç başlamadı.
Bir süre önce reklamsız sürümünü satın aldım. Oyunu oynamayı bıraktım ve telefonumdan da kaldırdım. Oyuna geri döndüğümde reklamlarla boğuldum! Satın alma işlemimi geri yüklemenin bir yolu olmadığı için gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Oyunu gerçekten seviyorum ama reklam izlemektense oynamayı tercih ederim.
ne güzel ne çirkin
Efe Can ve fotoğrafları ve resimleri hakkında Bilgi içeri diye düşünüyor bu kadar iyi bir göre göre bir meclis meclisi Cemil çiçek çıkar ile bir gözden geçiren sağlık bakanı Müezzinoğlu'nun bir meclis üyesi adayı Mustafa Sarıgül'ü bitirici çıkıştan bir gündeme başlamaya başladı ama bir türlü türlü veremedim bir araya gelen bir karar gelişi rüyaların önemli ve videoları ile iki bir araya geldi ak Parti'nin oyu yükselecek bir araya gelen polis ve bir
Formula Car Racing: Car Games உத்தி yjzb
Bir zaman zamanında ama şimdi oyun hakkında konuşulmayacaksa geri dönüş yaplırısa sevinirim
Telefonum yeni ve birçok büyük oyun indirdim, sorunsuz çalışıyorlar. Ama bu oyunu da indirdim ama sorunsuz çalışmıyor. Sorunsuz koşmak bu oyun için çok önemli çünkü meyveler için düzgün kesme gerekiyor ama meyvelerin çoğu dökülüyor, onları kesemiyorum, lütfen bana yardım edin, bu oyunu gerçekten çok seviyorum ve eski bir aşığım.
Samsung, HTC, LG, Sony Xperia, ve diğer android cihazlar için ninja oyununu indirmek istiyorsanız buraya tıklayın. iOS işletimli iPhone, iPad için mini ninjas
Bende bu oyunu oyunundan beri hem oynuyorum hemde görebilir herkeste vede çok cokkkk beğenebilir ama tabikide herkesin ihtiyacı olabilir ve tabiki çok sıkıntısı olabilir ama hayatları oyunundan uygulanabiliyor onun dışında ben seviyorum oyunu herkese iyi akşamlar
Bugün, iPhone için en iyi ninja oyunlarımı sizinle paylaşmaya hazırım. ... bazılarını denemeyi düşündüğüm an, "Fruit Ninja Classic" aklıma geliyor.
Bu oyun çok eğlenceli ama çok fazla reklam var ve Huawei P10 Lite gibi eski telefonlar için çok gecikmeli.. Grafik kalitesini değiştirebileceğiniz bir ayar olmalı
biraz gecikmeli
Fruit Ninja® Παιχνίδια arcade pms
Fruit Ninja® Arkade zsju
Fruit Ninja® - Google Play'de Uygulamalar
bu eğlenceli ama oynadığımda bazı canlı şekerlerle şeker ezmesi hakkında bir eklenti çıktı 3'le eşleştiklerinde hayalet oluyorlar bu korkunç canlı katillerle korkunç oyundan ölmek zorundayım😱+3+🍬+👻=😵👎
Kim derdi ki 10 yılı aşkın süredir oyun oynuyoruz Android'deki ve şimdi piyasaya sürülen ilk Fruit Ninja ile Fruit Ninja 2 daha fazla içerik, kılıç ve mod
Biraz kusurlu, ama bunun dışında harika!
Yüklemesi çok uzun sürüyor ve çok fazla takılıyor 😔
Bayıldım ama beni reklam izlemeye zorlamak bu yüzden 3 yıldız veriyorum
水果忍者® - 爽快切水果 街機 uvv
Fruit Ninja® Arkade zsju
Google oyun başarılarını kapatmanın bir yolu olsaydı. Deneyim 2'den daha iyi olurdu... Şu andan itibaren Google play, oyunu oynamaktan uzaklaşıyor.
Oyuna ilk başladınız da ıngilizce bir dil oluyor. Daha sonra oyunu daha iyi olabiliyorsunuz🔭🐤🏠⏰ evde kal#
Google ile giriş yapmaya çalıştığımda giriş yapamıyorum, butona tıklıyorum ve yanıt yok. düzelt lütfen
güzel bu oyun ksluahsbsblls için almakkakjansnjskja için almak si,ji için bir kış çok az sayıda vatandaş da çok sayıda zyu o da kitap olduğunu söyledi. Olacak ve işten ayrılmak için çok güzel ve yeni yöneticiler ve çalışan eksik arıza için bir değerlendirme yapmak istiyorum.
Fruit Ninja Oynayanlar | DonanımHaber Forum
En sevdiğim oyunlardan biri ve her şeyin görünüşünü seviyorum ama ben oynarken derecelendirilmiş bir R filminin reklamının çıkmasından nefret ediyorum ve çok rahatsız ediciydi ve atlayamazdım. İzlediklerime çok düşkünüm ve o reklam öyle değildi. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama arkadaşım da aynı deneyimi yaşadı ama bunun yanında gsme gerçekten eğlenceli, oynarken iyi vakit geçiriyorum ama tek endişem bu.
Android'de oyun Fruit Ninja indirin. Hiçbir meyvenin bıçağından kaçmasına izin verme.. com.halfbrick.fruitninjafree.
Tarzın ünlü oyunlarından biri olan Ninja meyvesi 2 için Fruit Ninja'nın en yeni rehberine tanıtılıyorsunuz. Yakında bugünün pazarındaki mevcudiyetini
Bir noktada donuyor ama diğer akıllıca harika bir oyun
Çok kötü olmuş hiç demedim se