Post by cormaparhonacs on Mar 8, 2022 21:10:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Link - Line Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Link - Line Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість жетонів ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Link - Line Blast 2022 version ▞▞▞
Рівень 626 не працює...незрозуміло...Я граю деякий час. Це добре, але дуже сильно зависає, в основному на «особливих» рівнях.
Привіт, гарна гра, але є помилка на рівні 337, ви можете виправити її?
Це дійсно весела гра, яку легко зрозуміти, як грати, а графіка чудова, одна з найкращих веселих ігор, у які я коли-небудь грав, тому я радий, що ви створили цю чудову веселу гру!.!.
Після рівня 6 є 30-секундна реклама після кожного 10-секундного рівня. Жорсткий пас.
Ця гра дуже допомагає в управлінні стресом
Приємна і гідна гра. 3 зірки, тому що отримали рекламу для кожного рівня. Так дратує
Сподобалась ця гра на 5 зірок, поки я не пройшов усі рівні, і вони досі не додали жодних оновлень з новими рівнями через місяці, якщо не майже через рік
Parla: Learn Spanish Free Education ylw
Класна гра👍
дуже цікава гра, в неї можна грати будь-яким тілом, це час минає тим, хто не відчуває себе, боже, так тримати, дякую👉
Нормальна гра
Це не гра, а суцільна рекламма
Забагато реклами, але гра в порядку
Fruit Link - Line Blast Εύκολα mglj
Fruit Link - Line Blast פנאי urw
Мені так подобається ця гра, коли в неї грає мій друг, мені вона починає подобатися. Дякую☺☺
Абсолютно блискуча гра, яка дуже подобається, дуже зворушлива, адже я на 1339 рівні, я не можу бути на ній тижнями, збираюся видалити, я думаю, що насміхається дуже важко, не вистачає життів, щоб перемогти гру
Стаж ігор хороший, але я віднімаю лише за занадто багато реклами
Ця гра зупиняється на кожному кроці і її потрібно перезавантажувати
Fruit Link - garis ledakan Santai zwzk
це хороша гра, але я не виявив жодного інтересу до цієї гри, і мені 10 років, вона призначена тільки для немовлят, я думаю, що я в неї граю.
Напевно, хотілося б, щоб ця гра була більшою, якби ви могли підтримувати свої справи підказками. Geezer alr6.i
Хорошо
Помилка, зависання, аварійне завершення роботи, після закриття програми, а потім перезапуску... стільки разів, щоб спробувати грати... я видаляю. Розробника не цікавлять проблеми, перераховані іншими, або їх усунення.
Це дуже гарна гра, яку любить моя мама, тому в 5 років, і це дуже гарна гра, будь ласка, грайте в неї красиво і дивовижно.............
Fruit Link - Line Blast Fritidsspill qwe
дуже класна гра
Забагато спливаючих вікон
Це чудова гра. Приємно і розслаблююче. Граю в неї годинами. Дякую ❤️❤️❤️❤️❤️. Ось я знову 3 ранку, і я все ще граю в LOVE LOVE LOVE THIS GAME 😘🥰😘🥰💞
💪👏👍
Ви показуєте стільки реклами, і це не дуже гарна гра
Ця гра дійсно дуже мила, викликає залежність і знімає стрес.. Вона зовсім інша, навіть привабливіша, ніж інші подібні ігри через ці милі рівні, які не надто складні.. Дійсно дуже дуже розслабляє.. Просто люблю цю гру занадто сильно❤️
Немає більше рівнів, будь ласка, виправте, люблю цю гру і тепер боюся, що я не зможу грати
Один з моїх улюблених. Різноманітний, складний і досить легкий, щоб підтримувати мене.
це дуже дратує, що немає можливих кроків для очищення рівня 705. Будь ласка, зробіть те, що я не хочу видаляти цю гру.дуже проста весела та цікава гра, але в ній всього 337 рівнів.
Прикольна і цікава гра......головне що не глюче!!!!!
Гра фу 🧟
Рівень 100 просто не працює, роблячи гру неможливою звідти
Лише для багатьох дратівливих оголошень і як досягти рівня 856, звучить неможливо пройти його
Гаразд