Post by cormaparhonacs on Mar 8, 2022 21:22:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kids Math: Math Games for Kids ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kids Math: Math Games for Kids IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Kids Math: Math Games for Kids 2022 version ▞▞▞
Lieliska, lieliska lietotne👍👍 slava RV komandai...man ir youtube kanāls, kurā drīzumā pastāstīšu par šo lietotni... tiešām manam dēlam ļoti patīk lietotnes neatkarīgi no tā, vai tās izsekošana, skaitļi, matemātika, labi paveikti puiši, kuri vēlas izmantot lieliskas lietotnes. tas..
Jauki.
aerodžonsons
Laimes spēle
House ka cruty to tero
ලස්සනයි ගණන් කරන්න
Kids Math: Math Games for Kids ትምህርታዊ ktwf
Zvaigzne
visu laiku labākā spēle, viegli lietojama.
Asia Washington 🌏 ir lielākā sarkanā krāsā Dienvidāfrikas Amerikas pasaulē, pasaulē visvairāk sarkanā un Steisija.Pirmajam Raienam un Steisijai būs tik daudz cilvēku, kuri vēlas viens otru iepazīt un iegūt
Number Kids: Game Matematika Pendidikan oax
Šī spēle bija tik brīnišķīga, ka mana mazā māsa to spēlē tik jautri
Vislabākais
Mans bērns ir ļoti priecīgs par šīm matemātikas spēlēm
Lejupielādes kļūme tikai gaida un patērē datus par velti
Jauka spēle
Man patīk mācīt savu dēlu
Labi bērniem
Father and Son Przygodowe bul
Labi 👍
Jauki
PRATHLIK. G
Labi paveikta lietotne
vai jūs saņēmāt stimulēšanas pārbaudi? labrīt, es kādu laiku no jums neko neesmu saņēmis. ll50980qawhjnko45000000koopoio8mmmm
Vai spēle ir laimīga🤩🤩🤩
Lejupielāde ir lēna
Shubhangi vitthal raymal
Tas ir noderīgs bērniem Paldies, es domāju, ka tas sniedz zināšanas par paklājiņa labošanu, un tas ir labs bērniem, kuriem šī tēma patīk 🙏🙏🙏
Lūkass un Rubīns ir labākie skolotāji
Bērni
💔💚💞🎂🙃💑💑🎈🎈😏😶
Tas bija ok
Kāds lielisks atradums. Manai mazmeitai ir 6 gadi, un viņai patīk šī lietotne. Mēs veicam mīklas, matemātiku un pareizrakstību. Es savienoju to ar mūsu lielo TV ekrānu, un viņa izpilda vingrinājumus datorā, un tas tiek projicēts līdz lielajam ekrānam. Mūsu mazmeita ir autisma un spēj paveikt šos darbus. Tas viņai ir jautri, un viņa var gūt panākumus un saņemt atlīdzību. Es to izmantoju savā datorā, izmantojot "Blue Stacks". Paldies, ka to darāt un paturat to bez maksas. Tas ir daudz vērts gan man, gan viņai. Paldies
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ļoti palīdzoša izglītojoša spēle bērniem😍🥰 💖 manam dēlam ļoti patīk Lūkass un rubīns🤗 un arī ļoti patīkama mācīšanās